Collage af billeder hvor man kan se folk træne i træningspavilloner

Dine fordele som GreenFiT træner/instuktør

GreenFiT er et nyt udendørs træningskoncept, hvor du som træner eller instruktør bruger TræningsPavillonen som fitnesscenter og base for din holdtræning. GreenFiT gør det nemt for dig at styre holdtræningen og tjene penge som instruktør.

GreenFiT foregår som cirkeltræning på træningsredskaberne i TræningsPavillonen. Du kan have deltagere i alle aldre og på alle niveauer til dine hold. Du administrerer hold, tilmeldinger og meget mere via din profilside i GreenFiT-appen.

GreenFiTpro-appen

Appen er nem at bruge, og den hjælper dig til at styre dine træningshold og betalingen fra medlemmerne, som tilmelder sig din holdtræning eller andre aktiviteter. Der er også hjælp at hente på GreenFiTpro-appen, når du skal markedsføre dine træningstilbud i lokalområdet, så du får mange deltagere og en god indtjening.

Mobiltelefon med GreenFiTPro App

Sådan bliver du betalt som træner/instruktør

Dine medlemmer i GreenFiT køber hver måned et antal GreenFiT-point, som de betaler med for dine træningstilbud. Du administrerer dine hold i GreenFiTpro-appen, hvor du også har overblik over de betalte point, som bliver vekslet til aflønning af dig.

Få support til at fylde dine træningstilbud op

Markedsføring og omtale i lokalområdet er guld værd, så du kan få fyldt dine hold op og sikre dig en god indtjening. Du får adgang til en manual, der hjælper dig med markedsføring og salg. Det gør det nemt for dig at komme i gang og løbende optimere din indsats, så der kommer nye medlemmer.

Bestem selv, hvornår der skal være holdtræning

Som GreenFiT-instruktør er du selv i førersædet hele vejen. Via GreenFiTpro-appen tilrettelægger du selv din kalender med holdtræning og -tider. Alle medlemmer af GreenFiT kan se dine træningstilbud og tilmelde sig dem, hvis tid og sted passer dem.

Du kan forøge din indtægt

Ud over basisholdtræning kan du tilbyde dine GreenFiT-medlemmer personlig træning og individuel vejledning alt efter ønsker, kvalifikationer og behov. Du sætter selv prisen (antal point). Brugerne kan altid sætte ekstra point ind på deres konto og bruge dem på dine ekstra ydelser. Pointene veksles til penge på din konto.

Krav til dine evner som træner/instruktør

Du har trænererfaring – eller helst en træneruddannelse. Du er interesseret i sundhed, helse og motion, og du kan se perspektivet i at tilbyde motionglade danskere i dit lokalområde en ny og attraktiv træningsmulighed. Du har lysten til at investere tid og energi i at etablere et GreenFiT-træningscenter i dit udendørs nærmiljø og udvikle den nye lokale træningsmulighed med TræningsPavillonen som ramme og model.

Derudover er det en fordel, hvis du har et godt netværk i dit lokalområde, hvor du ønsker at starte et GreenFiT træningscenter. Har du drømme om at arbejde selvstændigt og bidrage til at udvikle det fysisk aktive menneske i dit lokalområde, med mulighed for samtidig at få en god indtægt til dig selv, så er du vores nye lokale træner/instruktør.

Ofte stillede spørgsmål

Har du trænererfaring eller en træneruddannelse, og er du interesseret i sundhed, helse og motion? Kan du se perspektivet i at tilbyde motionsglade danskere en ny og attraktiv udendørs træningsmulighed i dit lokalområde? Så er rollen som træner eller instruktør hos GreenFiT noget for dig. Du skal have lysten til at investere tid og energi i at etablere et GreenFiT-træningscenter i dit grønne nærmiljø og udvikle en ny træningsmulighed med TræningsPavillonen som ramme og udgangspunkt.

Hvis du drømmer om at arbejde selvstændigt og bidrage til at udvikle det fysisk aktive menneske, samtidig med at du har mulighed for at få en god indtægt, så er du vores nye træner eller instruktør.

Du tilmelder dig ved at følge linket nedenfor.

Et medlemskab i GreenFiT koster medlemmerne 120 kr. om måneden og fornyes løbende. GreenFiT-appen omregner automatisk de 120 kr. til 8 point. Så 120 kroner = 8 point. De 8 point kan bruges til f.eks. 8 gange holdtræning á 30 minutter. GreenFiT-medlemmerne kan altid købe ekstra point på appen, og du – som træner/instruktør – sætter selv prisen (antal point), som du aftaler med GreenFiT. Hvis du f.eks. ønsker at tilbyde dine medlemmer både personlig træning og individuel vejledning (alt efter ønsker, evner og behov), så kan du sætte prisen efter det.

Hver måned indsættes de point (omregnet til beløb i kroner), som er kommet ind på din GreenFiT-konto fra medlemmer, som er tilknyttet din træning. Der vil automatisk blive fratrukket en procentdel til administration af GreenFiT-appen.

Basistræning i GreenFiT består af holdtræning. 30 minutters effektiv træning for hele kroppen med 14 cirkeltræningsøvelser med TræningsPavillonen som centrum. Der kan maksimalt deltage 14 personer til en holdtræning. Med et hold på 14 personer til 30 minutters træning giver det 210 kr.

Nedenfor kan du snart se en video, der viser, hvordan medlemmerne tilmelder sig din træning, og hvordan brugerne betaler for din træning.

Oversigt over GreenFiTPro basistræning
GreenFiTPro basistræning

Et træningsprogram for hold er 30 minutters cirkeltræning med 11 styrketræningsøvelser for hele kroppen i TræningsPavillonen og tre kardiosæt ved siden af; samlet 14 øvelser.

Træningen startes på et vilkårligt sted i cirklen. Hver øvelse trænes med et 30 sekunder interval, og med 20 sekunder til at skifte til næste øvelse og nyt redskab. Et træningspas i basisprogrammet omfatter to omgange af ca. 15 minutter.

Med 30 minutters træning to-tre gange om ugen, opnås der hurtigt mærkbare og positive resultater. Træningen bliver mere individuel for den enkelte bruger, da hver person selv bestemmer intensiteten af øvelserne. Trænerens opgave er at motivere og hjælpe hver bruger til at opnå det maksimale ved træningen.

Træningen er sjov og effektiv, og kan bidrage til at forebygge skader med fokus på store bevægelsesudslag, en rank holdning, corestabilitet og kropskontrol. Brugeren får mere kropsstyrke og får mere overskud i hverdagen.

GreenFiT basistræning tager udgangspunkt i et cirkeltræningsprogram med træningsøvelser og træningsredskaber i de tre modeller af TræningsPavillonen (TP1, TP2 og TP3).

Holdtræningen og trænerens instruktioner med personlig vejledning og feedback vil være grundlæggende elementer for at motivere og fastholde deltagere i træningen. Det vil dog være muligt i samarbejde med GreenFiT at udvikle nye og individuelle træningsprogrammer til egne hold og deltagere.

TræningsPavilloner er opsat mange steder rundt i Danmark på offentligt tilgængelige områder. De er overdækkede og med mulighed for at træne døgnet rundt. Du kan se, hvor den nærmeste findes på TræningsPavillonen.

TræningsPavillonen ejes og driftes af kommuner, boligforeninger, skoler eller lokale institutioner, som også har ansvaret for vedligeholdelsen.

Har du specielle ønsker til at afholde aktiviteter eller fastlægge faste træningstidspunkter for hold, kan du kontakte den lokale kontaktperson fra kommunen eller den lokale ejer, som ofte også kan hjælpe dig med at informere det lokale nærmiljø om træningstilbuddet.

Kan du se perspektivet i at blive en del af det nye træningskoncept med GreenFiT i Danmark? Så vil vi gerne se, om vi kan hjælpe dig med råd, erfaring og netværk til at få en træningspavillon sat op. Alle lokalområder er forskellige, og der er stor forskel på, hvor stort et medlemsgrundlag med træningsaktive, der er i hvert område. Sammen med dig kan vi opstille en case for netop dit område og regne på, hvordan det kan udvikles til en forretning.

Interesseret? Så kontakt os!

GreenFiT cirkeltræning

Oversigt over GreenFiTPro basistræning